Nakupování

Na houpačku už nemusíte chodit ven

Děti potřebují pohyb a stále chtějí něco vymýšlet. Hned ven, hned zase dovnitř, hned zase na hřiště, za chvíli za ostatními dětmi si hrát, pak zase vytahovat hračky, po chvíli malovat, hrát si na indiány, s panenkami a autíčky nebo něco vytvářet či se jen tak bavit. Důležitý je pro ně pohyb a to neustále. Kolikrát je ani nepostřehneme a jsou tu a zase tam a hned zase tu a pak zase tam. Jistě to také znáte. Proto jsou na světě vynálezy a hračky na hraní, které se plně přizpůsobily domácím podmínkám jako je tomu v případě houpačky do bytu. Ta je samozřejmě závěsná a naprosto bezpečná. Splňuje všechny předpoklady a Vy máte alespoň na chvíli své dítko na očích a vidíte, jak se houpe.

Houpačka pro děti do bytu Chytraliska je báječný nástroj, jak děti zabavit a ještě je nespouštět z očí.

holčička venku na houpacím koníkovi

Už nemusíte s dětmi chodit ven

Je škaredé počasí a dítko se rozhodne, že se chce houpat. Ven jít nemůžete, protože prší, je po dešti všechno mokré nebo je škaredě a tak raději zůstanete doma. Typický scénář, čím to ale našemu malému broučkovi či berušce vynahradit? Závěsnou houpačkou, na které se budou moci houpat!

Tak jen do toho! Stačí ji pořídit a velice snadno nainstalovat.

dítě bubliny venku

Proč to děti tak baví?

Je prokázáno, že houpání působí na jejich mozkové centrum. Proto je to pořád baví, dokola a dokola se houpat. Navíc to prospívá jejich koordinaci. Dokonce se říká, že to přispívá i k zvýšení inteligence, takže to rozhodně doma musíte mít. Už tak je Váš brouček nebo beruška jistě tím nejlepším a nejchytřejším mrňouskem na světě, ale ještě to můžete zlepšit!

  • Některé typy jsou určené i pro maličká dítka, například již od 6 měsíců věku.
  • Závěsné typy se dají snadno připevnit a nainstalovat.
  • Existuje jich celá řada, různě velké a různě barevné.
  • V případě kvalitního produktu si můžete být jistí jeho dlouhou životností.

Přirozený pohyb

Pro naše tělo jde o přirozený pohyb. Tělo je přirozené, když je v pohybu, proto je houpání taktéž velice příjemný a pro tělo prospěšný pohyb.